søndag 18. juli 2010

Shopping! :D

Vi har vært på en liten ferietur til Røros, og videre til Sverige. Var innom Røros Tweed, og da måtte jeg selvfølgeli kjøpe noe. Vart veldig skuffet da jeg hadde sett for meg at prisene kanskje var litt billigere der, men det var samme som i butikken. 3 nøster Magi og 4 nøster Inca. Har ikke prøvd noen av de før, så det blir gøy å finne ut hva jeg skal strikke av dette. Knappene ble kjøpt på Panduro i Sundsvall. Synst ikke Crocs er noe fine, men disse er bare en hærlig farge på :). Så da ble ett par med hjem. Fargen er ennå finere enn på bilde!
Så er det skoene kjøpt på Røros (husker ikke hva butikken heter). Synst de er bare helt superlekre! Vet ikke om jeg har noe som passer til, men det er vell en god grunn til å fornye garderoben litt :p tihi.



tirsdag 13. juli 2010

Runde

Runde må være en av de fineste plassene jeg vet. Vi tok turen ut lørdag 11. juli, og var superheldig med været. Nesten litt for varmt, men skal ikke klage når sommeren endelig er her! :) Bildene taler for seg selv.

Litt info fra Wikipedia:
Runde er ei øy i øygruppa Sørøyene i Herøy kommune på Sunnmøre. Runde er internasjonalt kjent for fuglefjellet, men har også mye besøk fra skattejegere som ønsker å finne gull- og sølv-mynter etter «Akerendam»-forliset ved øya på 1700-talet. I 2009 ble det internasjonale forsknings- og besøkssentert Runde Miljøsenter etablert på Runde.

mandag 12. juli 2010

Melshornet (668moh)

Fredag 9.juli var vi på Melshornet.
Fjellet ligger i Hareid Kommune og er 668 moh. Min kjære på toppen. Godt å være oppe!
Jeg ved sikteskiven som forteller hva alle toppene rundt om heter.
Utsikt over verdens vakreste bygd :D Hjørungavåg.>
Hatt en fin oppvekst her.
Utsikt mot Hareid.

Teppe på pinnene

Da har jeg begynt på ett nytt teppe. Skal strikke 20 lapper, som igjen skal strikkes sammen. Oppskriften er hentet Høst/Vinter kolleksjonen til Drops, og finnes her!

Har strikket lapp nr. 1, og er i gang med nr. 2. Teppet består av 4 forskjellige lapper som skal strikkes 5 av hver.